loft 56 header afbeelding

Het grootste aanbod

Woonwinkel Roosendaal

Woonwinkel Roosendaal

Voor een ruim opgezette, gezellig woonwinkel in de buurt van Roosendaal kom je naar Loft56! Je vindt onze locatie net buiten de stad in Halsteren. Vanwege de ligging buiten de stad hebben wij de ruimte om een showroom van maar liefst 3000 m² te realiseren. Binnen de muren vind je alles op het gebied van wonen, lifestyle en fashion. Kom langs voor een gezellig dagje shoppen bij de meest trendy woonwinkel in de omgeving van Roosendaal!

3 redenen om bij Loft56 te komen shoppen

Waarom zou je vanuit Roosendaal naar onze woonwinkel in Halsteren komen? Omdat Loft56 op slechts een kwartiertje rijden van Roosendaal ligt? Omdat onze woonwinkel eenvoudig bereikbaar is en je altijd voor de deur kunt parkeren? Dat is natuurlijk erg makkelijk maar er zijn drie voorname redenen waarom een bezoek aan onze woonwinkel absoluut de moeite waard is!

  • Een unieke lifestyle winkel waar je echt een gevoel van thuis krijgt
  • Een ruim aanbod aan originele meubels en accessoires van onder andere , Urban Sofa , NIX design ,PTMD en DTP Interiors.
  • De laatste trends op het gebied van lifestyle. Met dagelijks nieuwe items die in de collectie worden opgenomen

Onze woonwinkel is eenvoudig bereikbaar vanuit Roosendaal

Vanuit Roosendaal is het slechts een kwartiertje rijden naar onze woonwinkel in Halsteren. Vanaf de A58 is Loft56 goed bereikbaar via de Randweg Noord aan de Halsterseweg. Bij aankomst kun je gewoon voor de deur vrij parkeren en je kunt tijdens het shoppen genieten van een lekker kopje koffie of thee. En dat maar liefst 6 dagen in de week! Hopelijk mogen we je snel welkom heten bij Loft56!

Plan uw route

Route plannen