loft 56 header afbeelding

Het grootste aanbod

Woonwinkel Brabant

Woonwinkel Brabant

Voor een mooi landelijk interieur kom je langs bij woonwinkel LOFT 56 in Halsteren, Noord Brabant. Hier vind je een uitgebreide collectie aan landelijke meubels en vriendelijk en ervaren personeel dat je graag helpt bij het samenstellen van je interieur en het uitkiezen van je meubels. Bekijk de collectie alvast op de website en neem vooral contact wanneer je een item ziet dat helemaal bij jouw landelijke of industriƫle inrichting past!

Bekende merken bij de gezelligste woonwinkel van Brabant

Veel mensen kopen hun meubels, wanddecoratie en woonaccessoires bij dezelfde winkels. Massaproductie is een prima manier om meubels mee te maken maar het maakt een interieurs ook al gauw onpersoonlijk en generiek. Zonde, want er zijn meer dan genoeg ontwerpers met originele en verfrissende ontwerpen. Bij onze woonwinkel in Noord Brabant vind je onder andere meubels van NIX Design, DTP, PTMD en Urban Sofa. Ook voor originele muurdecoratie zoals schilderijen, glazen of metalen wandversiering en klokken ben je bij LOFT 56 aan het juiste adres.

Kom langs voor uitgebreid advies

Misschien ken je dat wel. Je loopt een woonwinkel binnen en ziet na een tijdje door de bomen het bos niet meer. Er is veel te zien en dat levert even zoveel indrukken op. Zeker wanneer je nog aan het oriƫnteren bent kan een dergelijk bezoek overweldigend zijn waardoor er uiteindelijk niet uithaalt wat je wilde. Bij woonwinkel LOFT 56 in Brabant nemen we daarom uitgebreid de tijd om met je mee te lopen, de collectie te laten zien en uitgebreid advies te geven. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst zelf een indruk op te doen van onze collectie.

Plan uw route
Route plannen

Wellicht ook interessant: