loft 56 header afbeelding

EEN RUIME COLLECTIE HANG- VLOER EN TAFELLAMPEN

VERLICHTING Bergen op Zoom

UNIEKE VERLICHTING VIND JE BIJ LOFT 56

De juiste verlichting is van grote invloed op de sfeer bij jou thuis in Bergen op Zoom. Mooie verlichting is bovendien een accessoire die helpt om je interieur mooi samen te brengen. Je creƫert er een landelijke of juist moderne look mee in huis. In het originele assortiment bij Loft56 vind je een uitgebreide selectie aan verlichting. Zo neem je altijd de lampen mee naar huis die helemaal aansluiten bij jouw wensen.

Verschillende soorten verlichting voor thuis in Bergen op Zoom

Een royaal aantal hang- vloer en tafellampen zorgt mede voor de sfeerverlichting bij LOFT 56. Industriƫle hanglampen, voor een stoere en basic uitstraling. Maar ook vloer- en tafellampen onder andere gemaakt van doorleefd hout en verweerd metaal vind je bij Loft56 aan de Halsterseweg te Halsteren, op slechts een paar minuten afstand van Bergen op Zoom. Van stoere kruiklampen tot en met praktische elegante leeslampjes, die in een landelijk of modern interieur juist dat speelse effect kunnen geven, kun je bij ons terecht.

Speciale wensen? Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Heb je speciale wensen voor unieke verlichting? Laat ze vooral aan ons weten. Maak een afspraak via de website of telefonisch en kom langs vanuit Bergen op Zoom. Tijdens een afspraak bespreek je jouw wensen met een van onze adviseurs en je krijgt verschillende voorbeelden en suggesties te zien die overeenkomen met jouw visie.

Plan uw route

Route plannen