loft 56 header afbeelding

Een mooie fauteuil maakt je eetkamer compleet. Van klassiek tot trendy, je vindt het bij UrbanSofa. Alle fauteuils kunnen worden geleverd in een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen. Van leer tot katoen er zit altijd een mooie bekleding voor je bij. Wist je dat je zelfs je eigen meubelstof mag aanleveren? Bekijk ons aanbod direct online en kies de eetkamerfauteuil die het beste bij jouw interieur past.

Urban Sofa fauteuils

De mooiste meubelen van Urban Sofa

Met Urban Sofa kies je voor een bank met een uniek design voor een eerlijke prijs. Het bedrijf heeft de productie zelf in handen en is daardoor in staat geweest om in 2011 door te breken in de, behoorlijk concurrerende, meubelmarkt. Dankzij deze unieke positie heeft Urban Sofa een veel beter zicht op het productie proces en zien ze erop toe dat alle Urban meubelen worden geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Meer weten of dit mooie merk? Lees vooral verder op LOFT 56 of kom langs om de collectie met eigen ogen te bekijken.

Urban Sofa meubelen bij LOFT 56

Van design tot productie, van plank tot bank, Urban Sofa doet het geheel in eigen fabriek. Hierdoor kunnen ze scherp geprijsde producten leveren met een hoge kwaliteit waardoor je er jaren plezier van hebt. Veel keuzemogelijkheden staan bij Urban Sofa centraal. Ieder meubel is het product van echt vakmanschap. Van sofa’s tot bankstellen en van tafels tot eetkamertafels. Urban Sofa heeft een rijk assortiment om van jouw huis een thuis te maken.

Meubels shoppen met een goed gevoel!

Urban Sofa meubels zijn populair vanwege hun fraaie en originele design maar er is nog een reden voor hun populariteit. Urban Sofa heeft dankzij zijn unieke leveringsproces veel minder schakels in de keten zitten en dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Alle houten meubels Urban meubelen worden bovendien van duurzaam hout gemaakt. Zo ga je met een goed gevoel op zoek naar jouw nieuwe Urban Sofa hoekbank of eettafel bij LOFT 56 in Halsteren!

Plan uw route
Route plannen

Wellicht ook interessant: