loft 56 header afbeelding

Nieuwe zitmeubels koop je niet iedere dag. Wordt het een sofa, hoekbank of loungebank? Een grote U-bank of toch een bank met losse fauteuils? Voor zitmeubelen ben je bij ons in elk geval altijd aan het juiste adres. Zo kan Iedere bank in vele maten en opstellingen worden gemaakt. Je vindt alle informatie op handige productfolders. Keuze gemaakt? Dan gaan onze meubelmakers aan de slag om jouw mooie nieuwe zitmeubel te maken. Succes verzekerd!

Urban Sofa banken

Een Urban Sofa (hoek)bank voor iedereen

Met Urban Sofa kies je voor een bank met een uniek design met een eerlijke prijs. Het bedrijf heeft de productie zelf in handen en is daardoor in 2011 doorgebroken in de behoorlijk concurrerende meubelmarkt. Dankzij deze geweldige prestatie heeft Urban Sofa een veel beter zicht op het productie proces en zien ze erop toe dat alle Urban meubelen worden geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Meer weten of dit mooie merk? Lees vooral verder op LOFT 56 of kom langs om de collectie met eigen ogen te bekijken.

URBAN SOFA MEUBELEN BIJ LOFT 56

Van design tot productie, van plank tot bank, Urban Sofa maakt alles in eigen beheer. Hierdoor levert Urban Sofa een hoekbank, fauteuil of eettafel van hoge kwaliteit waar je er jaren plezier van hebt, voor een acceptabele prijs. Uitgebreide keuze staat bij Urban Sofa centraal. Ieder meubel is het product van echt vakmanschap. Van sofa’s tot bankstellen en van tafels tot eetkamertafels. Urban Sofa heeft een rijk assortiment om van jouw huis een thuis te maken.

Je nieuwe Urban Sofa bank, hoekbank of fauteuil kopen met een goed gevoel!

Dankzij een origineel design en het gebruik van kwaliteitsmaterialen zijn Urban Sofa meubels erg populair. Maar er is nog een reden dat mensen een Urban Sofa bank of eettafel willen. Dankzij het unieke leveringsproces zitten er minder schakels in de ketting van productie tot showroom en dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Het hout in Urban Sofa meubels is bovendien afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Zo ga je met een goed gevoel op zoek naar jouw nieuwe Urban Sofa hoekbank of eettafel bij LOFT 56 in Halsteren!

Plan uw route
Route plannen

Wellicht ook interessant: