loft 56 header afbeelding

Nix Design is een meubelmerk van Nederlandse bodem. In de collectie vind je prachtige kwaliteit banken, stoelen, fauteuils, tafels en meer! Alles om van jouw woonruimte een sfeervol thuis te maken. Bekijk de collectie online of kom langs in onze winkel.

NIX design

NIX Design

NIX Design is een bekende producent van originele meubelen zoals eetkamertafels, stoelen, fauteuils, en salontafels. Één van de grote voordelen van NIX Design meubels is dat je enorm veel keuze hebt uit materialen en stoffen om je meubels mee te bekleden. Zo kun je uitstekend mixen en matchen en stel je altijd een interieur samen dat helemaal bij jouw voorkeuren past. Ontdek wat je allemaal met NIX kan in de showroom van LOFT 56 in Halsteren. Zien we je snel?

Waar kennen we NIX Design ook alweer van?

NIX Design heeft een behoorlijke naam voor zichzelf gemaakt en heeft verschillende mooie producten uitgevoerd. `Van hotels tot pop-up stores, tot bistro’s, strandtenten en restaurants in binnen- en buitenland, NIX Design heeft voor talloze gelegenheden de interieurinrichting mogen verzorgen. De kans bestaat dus dat je al eens in een NIX interieur hebt gezeten! Loop samen met een adviseur langs de collectie en vul NIX Design meubels aan met verschillende accessoires en originele wanddecoratie.

Combineer NIX Design met andere bekende merken

In de collectie bij LOFT 56 vind je naast mooi en origineel NIX Design meubilair, ook meubels en accessoires van andere bekende merken die het ontwerp van NIX mooi aanvullen. Met items van onder andere Urban Sofa, PTMD en de fraaie handgemaakte meubels van DTP creëer je een unieke look in huis. Bekijk de collectie zelf en laat het vooral weten als je op zoek bent naar interieuradvies van één van onze ervaren medewerkers.

Plan uw route
Route plannen

Wellicht ook interessant: