loft 56 header afbeelding

Het grootste aanbod

Meubelzaak Bergen op Zoom

Meubelzaak Bergen op Zoom

Je zoekt een meubelzaak in Bergen op Zoom die bij je past. Dat klinkt natuurlijk een beetje vaag, wat ‘past’ er nu eigenlijk bij je? Maar je hebt vast een idee van de soort meubels die je wilt. Een adviseur die met je meedenkt, die je verschillende meubels laat zien, voelen en uitproberen. En een meubelwinkel waar je kunt putten uit talloze unieke meubels, items en accessoires die je huis in Bergen op Zoom helemaal de sfeer geven die jij wilt. Allemaal redenen dus om langs te komen bij LOFT 56 in Halsteren!

Een greep uit het aanbod bij meubelzaak LOFT 56

Het aanbod aan meubels bij LOFT 56 is uitgebreid en origineel. Voor vrijwel alle meubels die je in je huis nodig hebt, zijn er verschillende items van bekende merken verkrijgbaar. Ons meubelaanbod bestaat onder andere uit:

  • Eettafels
  • Banken
  • Salontafels
  • Eetkamerstoelen
  • Fauteuils
  • Kasten

Daarnaast slaag je bij onze meubelwinkel in Bergen op Zoom ook voor originele verlichting, wanddecoratie en woonaccessoires. De meubelzaak is zo ingericht dat je meteen een goed sfeerimpressie krijgt van de mogelijkheden.

Van kunstzinnig tot functioneel

De collectie bij onze meubelzaak is een prachtige mix van kunst, design en functionaliteit. Van prachtige, kunstzinnig vormgegeven meubels van DTP, tot de robuuste salon- en eettafels van NIX Design. Je kunt eindeloos variëren in accessoires, schilderijen en muurdecoratie en je maakt het geheel af met de juiste verlichting. Nieuwsgierig geworden? Kom langs bij onze meubelzaak in Bergen op Zoom en we laten je graag zien wat we in huis hebben!

Plan uw route
Route plannen

Wellicht ook interessant: