loft 56 header afbeelding

Het grootste aanbod

Meubels Bergen op Zoom

Meubels Bergen op Zoom

Voor unieke meubels in de omgeving van Bergen op Zoom kom je langs bij LOFT 56 in Halsteren. Van bekende merken als NIX Design, DTP en PTMD hebben wij verschillende meubelstukken in de collectie opgenomen. Daarnaast vind je op onze locatie niet alleen fraaie en duurzame meubels maar ook voor accessoires en muurdecoratie kom je lang in Bergen op Zoom. Van een robuuste eettafel tot een prachtig en uniek schilderij en alles ertussenin, bij LOFT 56 stel je een interieur samen dat helemaal bij jou als persoon past.

Unieke meubels voor iedere smaak in Bergen op Zoom

De meubels bij LOFT 56 in Bergen op Zoom zijn stuk voor stuk gemaakt door originele meubelmakers, wier producten je niet snel bij andere meubelzaken tegenkomt. Van strak en modern, tot industrieel of landelijk. In onze woonwinkel hebben wij ook een uitgebreide collectie aan wandversieringen, klokken en olieverf- en canvasschilderijen en –foto’s. Maak het plaatje compleet met de juiste verlichting en creëer zo het interieur dat bij je past.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Weet je nog niet helemaal welke meubels je in je woning wilt? Schakel dan de hulp in van één van onze adviseurs. Door telefonisch een afspraak te maken op onze locatie in Bergen op Zoom verzeker je jezelf van een adviseur die ruim de tijd voor je neemt, met je meedenkt en je verschillende meubels laat zien en uitproberen. Wil je liever zelf eerst rondkijken? Dan ben je uiteraard ook zonder afspraak van harte welkom!

Plan uw route
Route plannen

Wellicht ook interessant: