loft 56 header afbeelding

EEN RUIME COLLECTIE HANG- VLOER EN TAFELLAMPEN

Lampenwinkel Bergen op Zoom

UNIEKE VERLICHTING VIND JE BIJ LOFT 56

Wist je dat je vanuit Bergen op Zoom op slechts 10 minuten rijden bent van één van de grootste en mooiste lampenwinkels van Brabant? Loft56 biedt een uitgebreid aanbod aan sfeervolle en trendy verlichting waarmee jij jouw huis de sfeer geeft die je wilt.

De juiste lampen voor de juiste ruimte

Voor iedere ruimte hebben wij de juiste verlichting in onze lampenwinkel die jouw woning in Bergen op Zoom mooi samenbindt en de sfeer creëert die jij wilt. Loft 56 verkoopt de volgende type lampen:

  • Hanglampen: glazen kelken met veel uitvoeringen rond en langwerpig, vierkant. Industriële hanglampen en landelijke hanglampen voor een moderne of rustieke uitstraling van de woonkamer of keuken
  • Staande lampen met veel verschillende soorten kappen zowel stof als glas. Ideaal voor de slaapkamer!
  • Design lampen voor in hogere gangen & vides
  • Praktische leeslampen in klein en groot formaat

De meest trendy lampenwinkel van Brabant

Om je een goede indruk te geven van de sfeer van verschillende soorten verlichting hebben wij onze winkel ingericht met meubels, wanddecoratie en accessoires die je ook te koop worden aangeboden. In de buurt van Bergen op Zoom vind je geen sfeervollere lampenzaak! Op meer dan 3000 m² kun je op je gemak shoppen onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Je hebt het idee dat je in je eigen droomhuis aan het winkelen bent!

Plan uw route

Route plannen