loft 56 header afbeelding

Gezellige winkel met originele dameskleding

Kledingwinkel Bergen op Zoom

Kledingwinkel Bergen op Zoom

Voor een originele outfit voor een betaalbare prijs kom je naar kledingwinkel LOFT 56 in Bergen op Zoom. Onze collectie verandert wekelijks en blijft daardoor lekker origineel. Kom langs om op je gemak kleding te passen. En heb je behoefte aan advies? Vraag om kledingtips bij een van onze ervaren medewerkers!

De kledingwinkel in Bergen op Zoom die het net even anders doet

Een drukke winkel waarbij iedereen elkaar voor te weinig paskamers aan het verdringen is. Waar je aan de lopende band door moet lopen anders neemt iemand ander je plaats in. Waar iedereen min of meer dezelfde kleding meeneemt omdat er te weinig variatie in de kleding zit. Geen zin in? Hoeft ook niet. Bij LOFT 56 doen we het net even anders. Onder het genot van een drankje heb je de tijd om uitgebreid te passen en is er altijd een behulpzame medewerker aanwezig om je te voorzien van advies en stylingtips. Ontdek het ontspannen shoppen bij kledingwinkel LOFT 56 in Bergen op Zoom.

Styling- en kledingadvies voor jou

Het kiezen van een goede outfit valt nog niet mee. Je hebt je persoonlijke voorkeuren, de vorm van je lichaam en het comfort en de kwaliteit van de kleding zelf om rekening mee te houden. Wat extra advies van iemand die met je meedenkt is dan meer dan welkom. Schroom dan ook niet om hulp te vragen aan onze adviseurs bij het samenstellen van jouw ideale outfit.

Plan uw route
Route plannen

Wellicht ook interessant: