loft 56 header afbeelding

Het grootste aanbod

Interieurwinkel

Interieurwinkel

In Loft56 vind je een interieurwinkel vlakbij Roosendaal met een uitgebreid assortiment aan authentieke en trendy meubels, verlichting, kleding en woonaccessoires. Vanuit Roosendaal is het maar een kort ritje naar onze interieurwinkel en je kunt gewoon voor de deur parkeren. Altijd al op je gemak in een echte lifestylewinkel willen shoppen? Het kan bij Loft56 in Halsteren!

Een echte lifestyle belevenis bij interieurwinkel Loft56

In onze interieurwinkel combineren wij verschillende stijlen om een echte lifestyle ervaring te bieden. Stoere, houten meubels worden gecombineerd met rustieke wanddecoraties en moderne, strakke verlichting. In het assortiment zijn populaire merken zoals Urban Sofa, PTMD en DTP Interiors opgenomen.

We laten je zien wat mogelijk is en helpen je graag bij het samenstellen van jouw interieur. Het is zelfs mogelijk om persoonlijk advies te krijgen van een van onze woonadviseurs. Daarvoor is het wel aan te raden om een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat we ruim de tijd voor je kunnen nemen bij het samenstellen van jouw interieur.

Iedere dag nieuwe items in onze interieurwinkel

Vergeet niet om regelmatig terug te komen naar onze interieurwinkel, je bent er immers zo vanuit Roosendaal! Iedere dag komen er namelijk nieuwe items bij. Van wanddecoratie, tot nieuwe meubels, tot accessoires en lampen in allerlei stijlen. Ben je op zoek naar iets specifieks? Laat het vooral weten, dan houden we een oogje in het zeil wanneer er iets vergelijkbaars binnenkomt.

Plan uw route
Route plannen