INTERIEURADVIES

JOUW EIGEN PERSOONLIJKE WOONSFEER CREËREN

INTERIEURADVIES

Voor interieuradvies én een uitgebreide collectie aan unieke meubels en accessoires in Bergen op Zoom, kom je langs bij LOFT 56. In onze ruim opgezette showroom staan meubels van vooraanstaande merken zoals NIX Design, Urban Sofa, PTMD en DTP. Op de begane grond en op de eerste verdieping vind je een prachtige collectie aan muurkunst, van olieverfschilderijen tot glazen en metalen wanddecoratie. Maak een afspraak voor interieuradvies en ontdek de unieke items bij LOFT 56 samen met een ervaren adviseur die met je meedenkt.

Interieuradvies Bergen op Zoom: want wonen is een emotie

Waar je woont, je interieur en je smaak. Wonen is emotie. Een heel persoonlijk onderdeel in je leven en dat geldt dubbel en dwars voor de woonsfeer die je wilt creëren. Je huis is immers ook de plek waar je persoonlijke spullen staan. Bij LOFT 56 in Bergen op Zoom krijg je persoonlijk interieuradvies, precies op de manier waar jij behoefte aan hebt. Of dat om korte stylingtips gaat of een gedetailleerd interieuradvies. Zo zorgen we samen voor een comfortabel, evenwichtig en stijlvol interieur dat helemaal aansluit bij jouw wensen.

Een afspraak maken voor interieuradvies?

Doe alvast inspiratie op met de sfeerfoto’s op de website zodat je een indruk krijgt van de mogelijkheden bij LOFT 56. Heb je een goede indruk gekregen van de tafels, stoelen, fauteuils en andere meubels, of juist niet, maak dan een afspraak voor persoonlijk interieuradvies op onze locatie bij Bergen op Zoom.

Maak een afspraak:

Tel: 0164 681 486
E-mail: info@loft56.eu

Laat je alvast inspireren

 • WELKOM BIJ LOFT 56

  Unieke lifestyle winkel in Halsteren

 • VEEL VERSCHILLENDE WOONSTIJLEN

  Wij vervullen ieders woonwens

 • UNIEKE WOONACCESSOIRES

  Stoer, speels, elegant en origineel

 • DE LAATSTE TRENDS

  Groot assortiment vintage meubelen en accessoires

 • SFEERVOLLE & INSPIRERENDE OMGEVING

  Een echte lifestyle belevenis

 • UNIEKE WANDDECORATIE

  Schilderijen, fotografie op metaal & glas, wandobjecten

 • EIGENTIJDSE DAMESFASHION

  De mooiste kleding voor je garderobe

 • STIJLVOLLE DAMES TASSEN

  Vele dames tassen & accessoires

 • DE KOFFIE STAAT KLAAR

  Geniet van een lekker drankje