loft 56 header afbeelding

Gecapitonneerde fauteuil

Gecapitonneerde fauteuil

Een mooie gecapitonneerde fauteuil vind je bij Loft56 in Halsteren

Een gecapitonneerde fauteuil heeft een klassieke, nostalgische uitstraling. We kennen de techniek van het capitonneren onder andere van de klassieke Chesterfield banken en fauteuils maar bij Loft56 vind je verschillende andere merken die de kunst van deze techniek onder de knie hebben. Gecapitonneerde fauteuils hebben niet alleen een unieke uitstraling maar ook een aantal interessante voordelen ten opzichte van andere productietechnieken.

Chique & landelijke uitstraling van een gecapitonneerde fauteuil

Optimaal comfort en een klassieke, landelijke uitstraling. Daarom kies je voor een gecapitonneerde fauteuil. Dankzij deze techniek, waarbij stof of leer vast wordt genaaid of geknoopt op het vaste geraamte van de fauteuil, vormen er zich kussentjes in de zitting en de rugleuning. Deze kussentjes worden opgevuld met zacht materiaal zoals watten of schuim waardoor je er heerlijk in weg kunt zakken. Prachtig bewerkt en met een chique, landelijke uitstraling. Daarom kies je voor een gecapitonneerde fauteuil.

Probeer een fauteuil eerst uit in onze winkel

De uitstraling van je nieuwe fauteuil is natuurlijk belangrijk maar je zitcomfort is natuurlijk minstens net zo belangrijk. Daarom raden we aan om een fauteuil altijd eerst uit te proberen voordat je tot aankopen overgaat. Bij Loft56 in Halsteren kun je alle landelijke fauteuils in een sfeervolle omgeving uitproberen. Bij vragen staat er altijd een medewerker klaar om je verder te helpen.

Plan uw route
Route plannen