loft 56 header afbeelding

VAN ABSTRACTE TOT DE MEEST INSPIRERENDE DECORATIE

Wanddecoratie schilderij

Wanddecoratie schilderij

Met de houten of aluminium wanddecoratie bij Loft56 kleed je jouw interieur mooi aan. De mooiste woonaccessoires voor aan de muur vind je in onze ruim opgezette woonwinkel van maar liefst 3000 m² in Halsteren. Bekijk de foto’s op de website en kom langs om de volledige collectie te bekijken.

Soorten wanddecoratie bij Loft56

De juiste wanddecoratie maakt een ruimte helemaal af. Met het ruime aanbod van Loft56 slaag je altijd voor de kunstwerken die helemaal bij jouw wensen passen. Loft 56 verkoopt de volgende type wanddecoratie:

  • Olieverf doeken
  • Houten wandpanelen in verschillende kleuren, maten en houtsoorten
  • Een uitgebreide collectie aan fotodoeken
  • Foto’s als aluminium wanddecoratie. Deze kunnen in verschillende maten worden besteld in een mat of glans uitvoering.
  • Klokken met een doorsnede tot 130 cm

Het voordeel van aluminium wanddecoratie is dat het licht van gewicht is en erg duurzaam waardoor je er vele jaren plezier van hebt. Houten wanddecoratie wordt vooral opgehangen vanwege de prachtige, rustieke stijl die het uitstraalt.

Advies nodig? Kom langs!

Weet jij nog niet welke houten of aluminium wanddecoratie het beste bij jouw interieur past? Of ben je op zoek naar iets specifieks en origineels? Of andere accessoires? Neem dan contact op en maak een afspraak bij Loft56. Een medewerker neemt dan graag ruim de tijd om je te adviseren en te helpen om iets moois te vinden.

Plan uw route
Route plannen

Wellicht ook interessant: