loft 56 header afbeelding

VAN ABSTRACTE TOT DE MEEST INSPIRERENDE DECORATIE

Wanddecoratie schilderij

Wanddecoratie schilderij

Bij LOFT 56 vind je een uitgebreide en netjes gepresenteerde collectie met wanddecoratie op de begane grond. Van muurdecoratie van glas tot een mooi schilderij dat je interieur complementeert en samenbindt tot één geheel. Er zijn olieverfdoeken en canvasschilderijen maar ook foto’s die als wandversiering op glas of aluminium. Op de website vind je een selectie met foto’s van het assortiment. we nodigen je van harte uit om de volledige collectie wanddecoratie te komen bekijken op onze locatie in Halsteren.

Wanddecoratie van glas, metaal en hout

Van kleurrijk tot ingetogen is er voor ieder interieur passende wanddecoractie of een schilderij te vinden. Door de gehele winkel vind je metalen wanddecoraties in allerlei vormen, afmetingen en uitvoeringen. Klokken, uitgevoerd in hout, metaal en in verschillende kleuren ontbreken uiteraard ook niet. Net als de unieke foto’s, afgedrukt op aluminium. Wanddecoratie is gemaakt van hout, aluminium of een wandversiering van glas. Omdat de versieringen verspreid zijn door de hele winkel van 3500 m2, krijg je een mooie sfeerimpressie met bijpassende meubels.

Een schilderij kiezen dat past bij je inrichting

Een schilderij of andere wanddecoratie is een persoonlijke keuze. Je smaak maar ook de rest van je interieur zijn van groot belang bij het kiezen van muurdecoratie. De collectie bij LOFT 56 is erg uitgebreid en overzichtelijk gepresenteerd maar met zoveel opties kan het toch lastig zijn om een keuze te maken. Onze adviseurs staan daarom klaar om je te helpen bij het kiezen van wanddecoratie van glas, aluminium of een schilderij in de stijl die bij je past.

Plan uw route
Route plannen

Wellicht ook interessant: