loft 56 header afbeelding

Landelijke Fauteuils

FAUTEUILS

FAUTEUILS IN DE MOOISTE MATERIALEN

In het assortiment van Loft56 vind je fauteuil in een landelijke of industriële stijl van bekende merken zoals Urban Sofa, PTMD, Nix Design en meer. Je bent van harte welkom in onze woonwinkel in Halsteren om alle fauteuils van dichtbij te bekijken en uit te proberen. Ben je op zoek naar iets specifieks of naar goed advies? Maak dan een afspraak met een van onze woonconsultants.

Eigenschappen van landelijke fauteuils

Fauteuils in de landelijke stijl stralen warmte en gezelligheid uit. Het zijn vaak meubelstukken die geborgenheid bieden wanneer je erin zit. De bedoeling is dat je er heerlijk in neer kunt ploffen en lange tijd comfortabel in kunt zitten.

Landelijke fauteuils hebben vaak basiskleuren zoals grijs, taupe,bruin of zwart. Maar ook donkergroen en –blauw zie je vaak terug bij deze stijl. Er worden veel natuurlijke materialen gebruikt zoals hout, katoen en linnen.

Eigenschappen industriële fauteuils

De industriële stijl kenmerkt zich door het gebruik van moderne materialen zoals metaal, kunststof en microvezel. Moderne fauteuils met een industriële look hebben vaak rechte lijnen en interessante vormen. Een industriële fauteuil is niet alleen een meubelstuk maar ook een kunstwerk waar je graag naar kijkt en die je interieur prachtig aanvult!

Ben je benieuwd naar de complete collectie landelijke en industriële fauteuils? Kom dan langs in onze sfeervolle showroom in Halsteren.

Plan uw route
Route plannen