loft 56 header afbeelding

EETKAMERTAFELS

de mooiste eetkamer tafels

Voor de mooiste eettafels kom je langs bij onze woonwinkel in Halsteren. Ons uitgebreide aanbod is verdeeld over een showroom van 3000 m² en je kunt verschillende stijlen zien, aanraken en uitproberen. Als je meer wilt weten over een specifiek model staat er altijd een medewerker klaar om je vragen te beantwoorden.

De mooiste, grote eettafels bij Loft56

Lekker lang natafelen aan een robuuste eetkamertafel, huiswerk maken en spelletjes doen. Een zo groot mogelijke eettafel is niet alleen gezellig maar ook praktisch. Zo heb je plaats voor het hele gezin en voor je vrienden en familie.

Loft 56 heeft een breed scala aan eettafels in verschillende uitvoeringen en houtsoorten. Tafels uitgevoerd in gerecycled teak hout, vanaf 80 x 80 cm tot en met tafels van 3 meter of zelfs langer en direct geleverd! De industriële en vintage stijl zijn ruim vertegenwoordigd onder onze eettafels. Tafelpoten en onderstellen zien we steeds vaker uitgevoerd in (afgesleten) metaal , waardoor een stoere of juist elegante stijl wordt geaccentueerd.

Uniek gevormde eetkamertafels

Naast de gebruikelijke rechthoekige eettafels, vind je in onze winkel ook mooie ronde – en ovale eettafels. Grillig gevormde tafelbladen geven je interieur precies die pure, natuurlijke uitstraling, die sfeervol en onderscheidend is. Vintage eettafels van gerecyclede en gekleurde houten planken kunnen juist een karaktervolle aanvulling zijn in je woonkamer of keuken. En ze zijn in veel verschillende maten leverbaar.

Uiteraard zijn combinaties met bijpassende salon- en bijzettafels in veel gevallen een aanrader. Op zoek naar een geschikte combinatie? Kom langs bij Loft56 en maak een afspraak voor uitgebreid advies van een van onze woonconsultants.

Plan uw route
Route plannen